HANAJANA | Plavky pro psy

HAFKINY! Plavky pro psy.


Léto se blíží a s ním i čas začít přemýšlet o plavkách pro vaše chlupaté mazlíčky. Ano, slyšíte správně! Bez ohledu na to, zda plánujete den na pláži nebo koupání v bazénu, hafkiny pomohou udržet vašeho psa v pohodlí během plavání.

Kde začít při výběru plavek pro vašeho pejska? Je třeba zvážit několik věcí, jako je druh plavecké aktivity, velikost psa a samozřejmě jeho osobní styl.


10E5E692-BE1E-4DB7-B679-81645F8F8EB4.png


Zde jsou některé tipy, které vám pomohou najít perfektní hafkiny:

  • Velikost a tvar jsou důležité

Stejně jako lidé, i psi mají různé velikosti a tvary. Při výběru plavek pro vašeho psa se ujistěte, že jej správně změříte.

  • Vyberte styl, který odpovídá jeho osobnosti

Hafkiny přicházejí v různých stylech, od roztomilých a barevných po praktické a funkční. Vy znáte svého psa nejlépe, takže si vyberte styl, který odpovídá jeho osobnosti a potřebám. Pokud váš pes miluje pozornost, doporučujeme vzorovaný úbor. Pokud je váš pes více rezervovaný, je vhodnější jednobarevný.

  • Hledejte kvalitu a odolnost

Když jde o plavky pro psy, kvalita a odolnost jsou klíčové. Hledejte plavky vyrobené z vysokokvalitních materiálů, které jsou navrženy tak, aby odolaly opotřebení při pravidelném používání. Chcete něco, co vydrží více než jednu sezónu a nerozpádá se po několika nošeních.

Závěrem lze říci, že plavky pro psy nejsou jen módní záležitostí – jsou to také důležitý nástroj, jak udržet vašeho mazlíčka při plavání v pohodlí. Takže se připravte vyrazit stylově na pláž nebo do bazénu!


10006026-16DE-4D34-ACB8-0D4D09EF377D.png


Ahoj všichni, doufáme, že máte skvělý aprílový den!

My tedy rozhodně ANO. Letos jsme si při přípravě našeho žertu užili spoustu legrace a musíme říct, že vše vypadá docela přesvědčivě. Věříme, že někteří z vás nám uvěřili a chceme jen říct, že je nám to líto... ale také ne, protože přiznejme si to, bylo to docela vtipné. #sorrynotsorry

Škoda, že nevidíme vaše tváře, při zjištění, že šijeme také plavky pro psy. Víme, že apríl může být trochu diskutabilní – někteří ho milují a někteří nenávidí – ale myslíme si, že je to skvělá příležitost, jak se pobavit a užít si trochu dobromyslného smíchu a neškodného žertu v dobrém vkusu, a doufáme, že vy všichni uděláte totéž.

Takže všem z vás, kteří letos propadli našemu žertíku, chceme poděkovat. Slibujeme, že vám to příští rok vynahradíme tím, že budeme s našimi hříčkami ještě chytřejší a kreativnější. Do té doby se smějte a neberte život příliš vážně. Koneckonců, jsou to malé okamžiky radosti a smíchu, kvůli kterým stojí za to žít.

Chceš také nachytat svoje kamarádky a známé, ale nic Tě nenapadá? Řekni jim o našich HAFKINÁCH a pošli jim odkaz na tento blog nebo video na našem Instagramu. Co myslíš, budou tomu věřit? :P


711E0736-1D8F-4478-96C5-F5D60C759821.png


#HAFCHALLENGE

Když už jsme u těch mazlíčků, vyhlašujeme také naši první letošní challenge - nejedná se o vtip!

Pošli nám fotku se svým zvířecím miláčkem a získej šanci vyhrát plavky dle Tvého výběru. Podmínka: nutnost mít na fotce oblečený náš produkt (jakýkoliv). Každý měsíc vylosujeme jednu výherkyni. Pro více informací nám napiš na e-mail, IG či FB.


HANA&JANA